måndag 15 juni 2009

WWKiP Day 2009

Detta evinnerliga regn. Här hade Mia och jag sett fram emot en WWKiP Day på en filt i parken på Mariatorget men icke sa nicke! Som tur var fanns det en reservplan. Snälla Maria hade ställt upp bord och stolar i butiken för oss som ville sticka publikt och vi droppade in en efter en, glada att få komma in i goa värmen och sticka och ta en fika.
Det var nästan lika fullt som på Marias stickcaféer och det var, som alltid, jättekul att få se vad alla håller på med. Träffade bl a Eldstickan som höll på med sin vackra kofta.
Mia, som aldrig varit på ett stickcafé tidigare stormtrivdes men hon var så himla koncentrerad på sin Februari Lady Sweater så hon försvann då och då in i sin värld :-P
Appropå February Lady Sweater så hade Linda på sig sin och den var så otroligt snygg!

Det är så kul att träffas och sitta med sin stickning/virkning i en så inspirerande miljö som Marias Garn är. Ömsom sitter man koncentrerad och stickar, ömsom sitter man och tittar runt på hyllorna och drömmer om nästa projekt, och nästa och nästa.................... Sedan däremellan sitter man och pratar och skrattar med alla som är där, och det är det som är den riktiga tjusningen, att få lära känna nya bekantskaper och diskutera allt mellan himmel och jord... och stickning så klart!
Tack Maria!

4 kommentarer:

Anonym sa...

ÅÅÅ vad jag blir avis. Ni verkar ha haft det jätte-bra!

Kram Eva

Unknown sa...

det var verkligen precis som du skrev mysigt och kul att prata om allt mellan himmel och jord samt skratta, dricka kaffe och sticka så klart!

Marias garnhändelser sa...

Kul att ni trivs hos mig. Med så varma ord blir det ju ÄNNU roligare att fixa stickcafeer:-)

Anonym sa...

Hej,

gillar också Marias Garn och brukar alltid då jag kommer från Finland över till Stockholm ta en visit till just denna garnbutik. I Riihimäki hamnade vi också att vara inne på KIP-dagen (i en härlig garnbutik och ägaren bjöd på jordgubbstårta). Senare på eftermiddagen började solen skina och vi stickade verkligen publikt på uteserveringen med nästan 10 människor.

Till slut vill jag tacka för de trevliga mejl som jag fått av Purlywool.

Din ex-hemlis Merja.