söndag 14 augusti 2011

West Knits Mystery Shawl KAL 2011

Nu har jag stickat klart snart hela ledtråd 3. Jag vill inte lägga ut bilder här än ifall någon råkar titta som inte kommit lika långt i sina ledtrådar :-) Bilder hittar ni på min Ravelry om ni är nyfikna.
Jag la ut en bild igår på Ravelry under "Spoiler Clue 3" och skrev att jag hatade det vita i sjalen och tänkte repa upp hela baletten.
Jag gör den i Schachenmayrs Merino Extra i Antracitgrått, ljusgrått och vitt och i stort är den OK jag bara hatar det vita. Det ser ut som om det är stora hål i sjalen. Svårt att förklara men det är, i sammanhanget, en sån "intefärg" att det ser helt tomt ut. Inte nöjd alls....


Men.... OMG, gissa om jag blev mailbombad av gulliga Ravellers som till och med bad mig låta bli att frogga och fortsätta för de tyckte att det var en sån cool, grafisk stil på min sjal.
Så... nu har jag tänkt om och beslutat mig för att i alla fall sticka klart sjalen, att ge den en ärlig chans, och om jag inte kommer älska den, eller inte ens gilla den, så kan jag alltid ge bort den/(lotta ut den här på bloggen kanske) till någon som gillar den så gör jag ändå någon glad för den. Och eftersom mönastret är så himla kul så kan jag ju bara sticka en till senare, eller hur?!

Ibland blir allt bara snurrigt men jag måste ändå säga att det finns så många gulliga människor på Ravelry och ute bland handarbetsbloggarna som verkligen tar sig tid att ge feedback, uppmuntran och konstruktiv kritik så mitt hjärta blir alldeles lyckligt varmt <31 kommentar:

Kite Designer sa...

Vad Du hittar på :-) Det ser ju himla häftigt ut! Det blir skarpa konstraster och de gör ju sjalen mer intressant - tycker jag. Så fortsätt gärna :-)

Hoppas du mår bättre nu! Hälsar så gott, B