onsdag 30 december 2009

Slutet närmar sig...

Slutet är nära, i många avseenden.
Perioden från Lucia fram till nu har varit en av de stressigaste i mitt liv. Alldeles fullskitet på jobbet och renovering av ett rum har tagit knäcken på mig till slut.
Jag tog ledigt några dagar innan jul för att ungås lite med barnen och julshoppa, men det känns som om det bara var julshoppingen som hanns med. Det är inte klokt vilken tid det kan ta att köpa lite julklappar :-P

Rummet är i princip klart, ska bara sätta upp lite lister och måla några garderobsdörrar samt föra upp en stor Metallicalogga på väggen. Allt enligt önskemål från sonen.
Det här sista jobben är bara roliga att göra, annat var det att kånka gipsskivor, spackla och slipa. Fy f-n vad vi slet.

Nyåret kommer att bli lugnt och skönt hoppas jag. Jag kommer förmodligen stupa i soffan långt innan tolvslaget, men jag får väl be maken väcka mig i tid.

SYTYCK-utmaningen ligger i träda just nu, men jag lovar att ta nya tag efter nyåret. Då ska jag också börja jobba hårt med min och Mias vernissage som dyker upp i slutet av februari. DET ska bli kanonkul men jag återkommer lite senare med mer om det.

Ett gott Nytt År önskar jag alla som råkar läsa min lilla blogg. Vi hörs snart!

måndag 7 december 2009

Och så har jag gjort klart en kofta med...

Nu är min svarta kofta äntligen klar. Den är stickad i Eskimo och är otroligt varm och skön nu när det är så kallt på jobbet.
Men det är ju ta mig sjuttsingen omöjligt att fota svart denna årstid... Jag tog ett par bråttombilder i fotostudion i morse men de blev inte heller bra. Jag kanske ska sluta sticka i svart och satsa på brandgult istället. Blir i alla fall lättare att fånga på bild...

Tyvärr hann jag inte sy i knapparna i morse så det fick bli en nödlösning med stor säkerhetsnål istället.
Mönstret kommer från Garnstudio/Drops.

Lite julkänsla

Årets julkort från den stora elektronikdistributören där jag jobbar...
(Min vän och kollega Mia står modell och har gjort layouten och undertecknad har stickat vantarna med kretskortsschema och fotat.)
Det var ett väldigt roligt uppdrag som resluterade i ett varmt och trevligt julkort, om jag får säga det själv....